+31 619343589 info@huis68.nl

Over het huis

Eetkeuken

EETKEUKEN

Houdt u van koken, in Huis68 kan dit uitstekend. Een volledig uitgeruste Siematic keuken met veel werkruimte. De aanwezige Quooker, Bora inductieplaat, een grote koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en een 90 cm oven bieden u de keuken waar u blij van wordt.

Bij binnenkomst in Huis68 valt het gelijk op. Ruimte! Hier kunt u met uw gezelschap een heerlijke avond doorbrengen. In de ruime keuken kunt u met meerdere personen een lekkere maaltijd bereiden zonder elkaar in de weg te staan. Voor diegene die graag passief meekookt, biedt het plaatsnemen  aan de bar in de keuken de nodige gezelligheid.

In goede eetkamerstoelen aan de grote ovale eettafel kunt u gerust de gehele avond heerlijk  na borrelen. En dit alles met als uitzicht de bedrijvigheid van de Sassenstraat, waardoor u zich in een heus eigen restaurant waant.

WOONKAMER

Een heerlijke living met authentieke details en uitzicht op de monumentale panden van de Sassenstraat.

Plof neer in een van banken in de woonkamer van huis68. Zet uw favoriete serie op Netflix aan en het relaxen kan beginnen.

Of neem plaats in de fijne draaifauteuil met een boek van de boekenplank om rustig te lezen. Ook een muziekje opzetten behoort tot de mogelijkheden. Deze knusse woonkamer biedt het allemaal.

Woonkamer

Slaapkamers

SLAAPKAMERS

Op luxe boxsprings laadt u zich weer op, om de volgende dag met nieuwe energie de veelzijdige stad Zwolle verder te ontdekken.

Huis68 biedt voor 6 personen slaapplek. Op de eerste etage is een slaapkamer voorzien van een boxspring van (160×200) cm, smart-tv met Netflix en eigen kledingkast. Op de tweede etage zijn vervolgens nog twee slaapkamers, voorzien van boxsprings (180×200), smart-tv’s met Netflix en kledingkasten. In alle slaapkamers bedient u de verlichting zo vanuit bed. Voor het gemakkelijk opladen, hebben de nachtlampjes een USB- aansluiting.

Op de derde etage is de slaapzolder gelegen. Deze knusse kamer heeft twee boxsprings van 80x200cm.

BADKAMER

Twee eigentijdse moderne badkamers, geheel ingericht in de stijl van nu.

Huis68 telt twee badkamers, gelegen op de eerste en tweede etage van het huis. De badkamers zijn voorzien van een stortdouche en een aparte handdouche. Ruime wastafel met verlichte spiegel en voorzien van een föhn. Aan de wand hangt een designradiator, waar u de handdoeken aangenaam warm kan laten worden.

Naast de twee badkamers, heeft het huis ook twee separate toiletten. Ook hier zult u weer verrast zijn van de authentieke details. De toiletten zijn gebouwd met geurafzuiging en hebben beiden een fonteintje.

Badkamer

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Waar kunnen wij de auto parkeren?

U kunt gebruik maken van diverse parkeerplaatsen op loopafstand van Huis68.
Bijvoorbeeld: de parkeerplaats Burgemeester van Rooijensingel ligt op 200 meter afstand.

Is huis68 per auto bereikbaar?

De Sassenstraat is toegankelijk voor auto’s via eenrichtingsverkeer. U kunt voor het pand kort laden en lossen.

Hoeveel bedraagt de toeristenbelasting?

De toeristenbelasting voor de gemeente Zwolle is 1,50 euro p.p.p.n.

Voor overige vragen bel of mail ons gerust!

info@huis68.nl
06-19343589

Neem contact op

Telefoon

+31 619343589

Adres

Sassenstraat 68 8011PD Zwolle

Beschikbaarheid controleren?