+31 619343589 info@huis68.nl

Extra’s

Midweek / weekverhuur

Huren

Wilt u liever op u gemak Zwolle ontdekken en heeft u niet genoeg aan een paar dagen. Huis68 kunt u ook per midweek huren of per week. We hebben dan een aangepaste prijs voor u.

Midweek

Boekt u een midweek (ma tot vrij): dan krijgt u 10% korting op de boekingsprijs.

Week

Boekt u een week: dan krijgt u 15% korting op de boekingsprijs.
 

Gevulde koelkast

Boodschappenlijst

Wenst u bij aankomst een gevulde koelkast met drank en basisbenodigdheden. U verzorgt de boodschappenlijst, wij verzorgen de rest.

Prijs

Kosten van de artikelen + 25 euro handelingfee

Aangeven optie

U kunt deze optie aangeven bij het reserveren.
 

Private dining

Prive kok huren

Bij huis68 kunt u voor uw gezelschap een privé kok inhuren die voor u een heerlijke maaltijd maakt. De maaltijd stemt u af met de kok en het enige wat u hoeft te doen is genieten. Genieten van de overheerlijke smaken en de ambiance die ervoor zorgen dat u zich in een heus restaurant waant.

Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ontbijt

Keuze ontbijt

U bent vrij om het ontbijt in te vullen zoals u dat zelf graag wilt. Er zijn in de directe omgeving veel restaurants die ontbijt aanbieden. Aanrader is Anne & Max aan de overzijde van Huis68. Hier kunt u genieten van een ruim assortiment ontbijt mogelijkheden. Open 7 dagen in de week vanaf 9:00 uur.

Corona

Veilig

Ook in deze rare tijden kunnen en mogen wij u ontvangen. Het voordeel van huis68 huren is dat u alleen met u naasten verblijft en het gehele huis tot u beschikking heeft. U bent geheel zelfvoorzienend. Hierdoor is het mogelijk om de stad Zwolle vanaf een veilige basis te bezoeken.

Wij nemen de RIVM richtlijnen in acht. De woning is in het geheel goed schoongemaakt en op verzoek is het zelfs mogelijk om via een sleutelkluis in en uit te checken. Zo is er geen contact nodig.

Huisregels

In en uitchecken

Inchecken: 15:00-21:00 uur
Uitchecken: voor 12:00 uur

Er is een mogelijkheid om (na 21:00 uur) in te checken d.m.v. een sleutelkluis. Als u gebruik wil maken van deze optie, vermeld dit dan bij de reservering.

Wilt u ons ongeveer een half uur van te voren laten weten hoe laat u arriveert en/of er mogelijke vertragingen zijn. Dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is bij uw aankomst in huis68 om u te verwelkomen.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Er is een gratis kinderbedje op verzoek beschikbaar.

Roken is niet toegestaan

Roken is niet toegestaan in Huis68.

Huisdieren zijn niet toegestaan

Huisdieren zijn niet toegestaan in Huis68.

Feesten

Feesten/ bijeenkomsten zijn niet toegestaan. Wij verwelkomen geen vrijgezellengroepen.
Huis68 ligt weliswaar midden in het bruisende centrum van Zwolle, het is geen feesthuis. Er dient rekening gehouden te worden met direct omwonenden. Externe muziekinstallaties/ boxen zijn niet toegestaan en na 22:00 uur geluid zacht.

Prijzen

Het volledige huis boekt u vanaf 500 euro per nacht. Deze bedragen zijn excl. toeristenbelasting van 1,50 p.p.p.n. en excl. eenmalige schoonmaakkosten van 125 euro per verblijf.


Neem contact op

Telefoon

+31 619343589

Adres

Sassenstraat 68 8011PD Zwolle

Beschikbaarheid controleren?